Lite tilstedeværelse siste tiden...

 

 

Jeg må starte dette innlegget med å beklage på hvor lite jeg har vært til stede siste ukene. Det har vært noen private problemer som har tatt tid og energi. Jeg har holdt på med Nutrilett hver dag. Å gått ned noen kilo. Men ikke blogget. 

Jeg begynner nå å se "lyset" i enden av tunellen, dagene har blitt lettere og mye av tidspresset mitt har forsvunnet. 

Så da starter jeg på nytt..HELT PÅ NYTT!  jeg har gått ned ca 3 kilo med Nutrilett nå. Å det er ikke ille for å ha vært på 2 helgeturer hvor det ble vanskelig å begrense seg.  

Så idag har jeg startet med Nutrilett Breakfast Shake - den er blitt i en rutine om morgenen. Jeg blir faktisk ikke lei av den!! :) 

Jeg er stolt av at jeg tross private problemer har klart å holde meg på Nutrilett. Å jeg elsker jo følelsen det gir, når jeg ser vekttallet gå nedover. 

Til lunsj skal jeg ha sjokolade shaken -  og til middag blir det en bar, før jeg til kvelden tar meg en ny sjokoladeshake.  

Frokost : Nutrilett Breakfast Shake 

Lunsj: Sjokolade shake

Middag: Nutrilett bar

Kveldsmat : Sjokolade shake . 

#nutrilett #nedivekt #prosjektlirgen #vektnedgang #diett #nutrilettdiett ( produktene er #sponset men jeg får ikke betalt for å skrive innlegg) 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Veronica Blomvik

Linn Veronica Blomvik

30, Ålesund

30 år,student,mamma og skal finne ut hva livet handler om. Veien blir til mens man går. Ved kontakt : frublomvik@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits