Hva skjedde med oppdateringen?

Sponset innlegg

Jeg hadde laget klar et innlegg før helgen men ser det aldri kom ut , jeg hadde valgt å sette på der man kan legge ut når det skal publiseres. Tydeligvis er jeg ikke så dreven ennå på dette med tidsinnstilte innlegg. Så jeg får heller legge ut et nytt innlegg nå. 

Jeg var superflink forrige uke. Iallefall frem til helga. I helga var det bursdagsfest og avskjedsfest til en venninne ,og jeg merker at alkoholen, baileysen og det jeg fikk spist virkelig har satt sitt spor på vekta idag, mye er vannvekt. Det kjennes på kroppen å fingrene mine. Så nå har jeg lært en stor lekse!! Man kan ikke skeie ut med for mye kalorier om vektnedgangen skal holde seg nede. 

Så nå starter jeg på ny. Men i helgen  kan jeg faktisk ikke kose meg på samme måte som denne helgen. Jeg ser meg litt blind på hvor mange kalorier noen godssaker faktisk inneholder. Hjelper ikke drikke shake hele dagen når man plusser på alkoholen i tillegg. å mat med mye salt. 

Det blir en prøvelse denne helgen som kommer også. Jeg skal reise opp til Trondheim å tattoovere meg. Så jeg må planlegge den helgen med hvor og når jeg skal få i meg shake. Blir nok å ha med endel barer på den turen slik jeg ikke sprekker. Ikke alle steder det er lett å få tak i iskaldt vann synes jeg . men en bar kan være god på sjokoladesuget mitt. 

Men jeg kan fortelle at di 5 dagene jeg gikk på shake, så gikk jeg 1,9 kilo ned!! og 4 cm rundt magen, noe har dessverre kommet på igjen nå som jeg var så lite betenkt i helgen, men til helgen igjen håper jeg at dette blir ennå bedre.Jeg har ikke turt å bruke målebånd idag siden jeg merker hvordan jeg føler meg . OPPBLÅST!! 

Når jeg går på nutrilett er jeg ikke oppblåst i det hele tatt! Jeg elsket følelsen av å ikke føle meg som en ballong hele dagen! 

Om du går inn i nettbutikken til Nutrilett  ,så har de stort lagersalg. Denne Breakfastshaken er på 70% rabatt nå!! Link Her

 Dagen min idag er allerede planlagt : 

Frokost: Nutrilett breakfast Shake 

Lunsj : Nutrilett Chocolate Crunch og Seasalt

Middag: Nutrilett Chocolate Shake

Kvelds: Nutrilett banana and Chocolate shake.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Kremt... Noen som ser hvor glad jeg er i denne eller? )  

#nutrilett #sponset #diett #nutrilettdiett ##nutrilettbreakfastshake #Nutrilettshake #Nutrilettbar #lettereliv 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Veronica Blomvik

Linn Veronica Blomvik

30, Ålesund

30 år,student,mamma og skal finne ut hva livet handler om. Veien blir til mens man går. Ved kontakt : frublomvik@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits