Drømmetattoveringen som endelig blir min!!

Jeg har i mange år gått og tenkt på hvordan og ikke minst hvor min neste tattovering/er skal være. Jeg tok min første tattovering når jeg var 16 år gammel, en enkel tribaltatto nede i korsryggen (sjokk!) jeg har aldri angret på den. men skal bygge på den etterhvert. 

Når jeg var 21 år tok jeg meg enda en tattovering, en tribalfisk, som jeg aldri var fornøyd med, men hey, den forsvant i "dragsuget" når jeg tok min bukplastikk. Så nå sitter jeg igjen med "bare" en tattovering. Jeg skal ha en stor på låret nå,har funnet en tattovør, og reiser mange mil for å bli tattovert av akkurat den tattovøren. Jeg har sett arbeidet hans og jeg er veldig imponert! Jeg skal ha noe som representerer begge døtrene mine , og det får jeg så til di grader nå! :) Jeg gleder meg ufattelig mye allerede! Den må gjøres over 2 ganger, kanskje 3. Så jeg må nok belage meg på å "farte" litt rundt i år. Men når jeg først skal invistere i noe som er så viktig for meg å få riktig legger jeg heller litt tid og penger i dette for å få det som jeg vil. Jeg har jo akkurat hatt bursdag og var heldig og få litt penger i gave i tillegg til hva jeg og mannen min har spart. Så nå skal drømmen endelig realiseres!

Om alt går etter planen blir det å starte på tattoveringen iløpet av april :) Kryss fingrene ! 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Veronica Blomvik

Linn Veronica Blomvik

30, Ålesund

30 år,student,mamma og skal finne ut hva livet handler om. Veien blir til mens man går. Ved kontakt : frublomvik@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits