Nytt kosthold,kommende ny diett.

Etter julen,nyttår og di påfølgende månedene i nyåret har jeg virklig fått meg en skikklig oppvekker. Jeg har gått opp noen kilo siden før jul, å kiloene sitter gløgg fast, (det vil si jeg spiser di fast) jeg har etablert elendige matvaner og kosthold desse månedene og jeg merker det er vanskelig og vende. Enda tøffere er det når du nå har priskrig i butikkene og smågodt til 2,90 pr hekto!! Jeg fortærte en kilo smågodt i helga, EN kilo!!!!!! Jeg skjemmes og jeg har veldig mange svake øyeblikk, finner alltid en unnskyldning på hvorfor jeg skal kose meg, spiser til jeg er så kvalm og proppa at jeg vrir meg i sofaen og det føles ikke bra. Jeg har vært mye mer sliten,amper i humør når blodsukkeret mitt har vært så varierende og i tillegg føler jeg meg ikke flott lenger. Selv om det bare er noen kilo. Magen er oppblåst, hard og vil ikke samarbeide. 

Mandag dro jeg på butikken, og jeg er fornøyd med hva jeg fikk som en start på et sunnere kosthold

Men jeg merker det ikke er lett, dagen er enklest, da fyller jeg dagen med ting og gjøre for å unngå å få lyst på noe søtt og godt. Men når kvelden kommer, barna er i seng og jeg sitter alene kommer dette suget, jeg klarte ikke stå imot igår å tømte en hel M-sjokolade pose på 200 gram! men jeg var ved nytt mot idag, å i skrivende stund har jeg fortsatt ikke raidet twistposen eller kvikklunsj`en som ligger øverst i et kjøkkenskap. Men suget er der, den vannvittige crawingen som kroppen skriker etter, den roper SUUUUUUKKER!!! "Feed me" . 

Jeg håper at om jeg klarer å være åpen på bloggen om det å ha et dårlig forhold til usunn mat (spesielt sjokolade,sukker,alt som er godis i mitt tilfelle) så kanskje jeg klarer å finne bloggen som motivator for å bedre livstilen. Jeg skal ha 2 tøffe uker i matveien foran meg snart. Jeg skal starte med en kickstart for kroppen med nutrilett sitt 2 ukers diett program for å jobbe av di værste uvanene i tillegg til å få av kjapt litt av det overflødige som har satt seg, jeg skal lære kroppen at den ikke trenger 3000 kalorier for å være mett. Å etter det skal jeg supplere noen måltidserstattere med nutrilett videre til jeg har nådd målet.Jeg har planer om å dokumentere vekt(om jeg tørr skrive tallet, iallefall hva jeg går ned) og jeg skal måle cm og ta bilder av hvert måltid og skrive en dagbok her på bloggen.Jeg skal også trene litt ved siden av. Jeg trodde jeg aldri skulle bli medlem av treningsenter igjen, men da tok jeg feil, jeg har funnet ut at jeg fortsatt elsker spinning,men må jobbe med mer for å få variasjon. Så om noen har tips og triks så hyl ut! 

 

#motivasjon #økologisk #frukt #grønnsaker #livsstil #sunn #sunnhet #nyttliv #sunnere30åring #blimed #nutrilett #nutrilettdiett #diett #kickstart #getstarted #joinme

 

Én kommentar

Lene

15.03.2016 kl.22:21

Jeg holder på med akkurat det samme, har satt seg et par ekstra kilo som ikke var der tidligere. På tide å ta tak i maten! Masse lykke til :-)

Skriv en ny kommentar

Linn Veronica Blomvik

Linn Veronica Blomvik

30, Ålesund

30 år,student,mamma og skal finne ut hva livet handler om. Veien blir til mens man går. Ved kontakt : frublomvik@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits