From blonde long - to short red hair

Da var det gjort, igår hadde jeg frisør time, å det ble kort, kuttet rett av! :) Å gått fra blond til rødt! I LOVE IT!! Jeg trivdes aldri 100% med blondt hår, det var fint, men nå har jeg attitude med i frisyren :) 

Min utvokste Ombre - slitt blondt hår, tynt og pistrete, klar for å virklig få forandring :)

Første steg unnagjort. Håret ble samlet i en hestehale og "chop chop" dav
Her blir det virkelig rødt hår! 

 

*Minne* - vurderer å høre om det kan leveres inn noe sted så man kan bidra til at noen får seg en parykk.Resultat :) Å jeg var villig til å gå kortere ,men veldig glad for at frisøren min stoppet der nå :)

Kan variere på mange måter, gleder meg til å bli kjent med håret å lære meg å frisere det! Nå er det lekent, litt rampete, knæsj farge, og statement :)

Tusen tusen takk til flinkeste Kine på Hair Fashion i Ålesund :) Du er helt fantastisk flink å jeg elsker at du tar utfordringer på strak arm! :) 

 

#longtoshort #langttilkort #korthår #pixie #redhair #rød #attitude #statement #hairfashion #haircut #hårklipp #hårfrisyre #blondtilrødt #transformation #føretter #beforeandafter 

2 kommentarer

Karina Larsen

15.12.2015 kl.12:58

Åh, så utrolig fin du ble! Det kledde du kjempe godt :D Ha en nydelig dag <3

Linda

22.12.2015 kl.17:27

Knalltøff frisyre...👍

Skriv en ny kommentar

Linn Veronica Blomvik

Linn Veronica Blomvik

30, Ålesund

30 år,student,mamma og skal finne ut hva livet handler om. Veien blir til mens man går. Ved kontakt : frublomvik@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits