desember,skole,lekse,negler og sykdom.

 

 

Jeg kan faktisk ikke tro at vi er på den 9 desember allerede!! hvor blir vinteren av? Julen er rett om hjørnet, nesten alle julegaver er i boks, jeg har ikke fått bakt annet enn pepperkaker med barna og hjemmelagede kjeks med sjokoladebiter. sistnevnte er også spist opp å må bakes på nytt.

Bilde fra den ene helga vi hadde snø her på Sunnmøre :)

Julepynten har sakte men sikkert kommet på plass også ..


På skolefronten har det også gått i ett synes jeg. Det har vært prøver,innleveringer og fremføringer i fleng siste ukene, så er ikke mye pusterom. Mannen er på sjøen og da er alt litt ekstra tungt på slutten, det er heldigvis bare en uke igjen til han kommer hjem fra sjøen! Å det skal bli godt. 

Vi har i tillegg fått sykdom i hus, så her har jeg å minstejenta ligget rett ut på sofaen idag, jeg trodde det var spysyka som var på vei i huset, kvalmen og elendigheten har vært der, men spyingen uteble! Håper jeg kommer meg i form igjen til fredag. Rart hvor elendig man føler seg når man er syk.

 

Får legge ved et par bilder av noen negler jeg la før sykdom i hus rammet. #gelish #gelenegler #gele #nails #julenegler #julete #juleinspo #christmasnails #julepynt

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Veronica Blomvik

Linn Veronica Blomvik

30, Ålesund

30 år,student,mamma og skal finne ut hva livet handler om. Veien blir til mens man går. Ved kontakt : frublomvik@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits