Hårkrise! Hjelp meg å velge...

Jeg har gått siste månedene og vært så klar for en skikklig klipp av håret mitt, jeg har langt ,kjedelig og slitt hår etter jeg bleket det i to omganger i sommer . Da gikk jeg fra mørk til lys. 

Jeg har aldri helt slått meg til ro med den lyse hårfargen, så jeg kommer nok til å gå for mørkt hår igjen med noen striper eventuelt, når jeg skal til frisøren forhåpentligvis før jul, jeg tenker enten helt kort frisyre eller halvlangt/kort. 

Jeg har tynt, glatt nordisk hår som ikke finnes volum i, jeg ønsker en lett håndterlig frisyre, enten må den være så lang at den går i et hårstrikk, eller en type pixie cut. Jeg er alltid redd for å klippe meg,men samtidig så klar for noe helt nytt, ny farge,ny look. Alt er nå i en lengde, langt å kjedelig, det har blitt så tungt at det er umulig og få volum i,så jeg er helt flat på toppen uten spray/produkter i det.

Jeg har googlet frisyrer opp å ned i mente, men synes det er så vanskelig og finne ut hva jeg skal gå for.

Noen som har noen forslag på hva som kan passe meg? gjerne med bilder?  Om jeg har litt lengre frisyre tenker jeg litt lugg også,da jeg har en lang panne. 

jHer er noen av di jeg har sett på som frister: 

Noen med forslag? 

 

#forandring #frisyre #inspirasjon #hårinspo #frisørtime #hår2015 #hårfrisyrer

3 kommentarer

Henriette Celin

15.11.2015 kl.23:33

Likte godt frisyre 1 og 3 hvertfall (:

lisarorvik

16.11.2015 kl.00:08

Likte veldig godt 1 og 2 :)

NOWY.BLOGG.NO

27.11.2015 kl.14:41

Jeg likte veldig godt nr 1 :)

Skriv en ny kommentar

Linn Veronica Blomvik

Linn Veronica Blomvik

30, Ålesund

30 år,student,mamma og skal finne ut hva livet handler om. Veien blir til mens man går. Ved kontakt : frublomvik@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits