Noen som vil følge meg på instagram ?

Om noen av dere ønsker og følge meg på Instagram så er Brukernavnet mitt : Lirgen . Har fått meg ny telefon idag så nå blir det mye mer bildetaking fremover! Gleder meg til å sjekke kvaliteten på mobilen, har kjøpt meg Samsung galaxy S6 Egde. En stor oppgradering i forhold til S4 som er over 2 år gammel. Hørt mye bra om camerakvaliteten på denne modellen.

Har bestillt cover til mobilen på Ebay ikveld å gleder meg til å få det i postkassen og vise frem. Er farlig og sitte på Ebay, jeg har kjøpt mye småtterier der idag, alltid så mye "dill" man kan kjøpe der. 

Det øser ned med regn på Sunnmøre ikveld,så nå er det på tide og finne kvelden. Ikke mye som skjer etter barna har lagt seg.  Hunden har fått kveldsturen sin og jeg sier meg fornøyd med en halvtimes gåtur idag siden været ikke er på min side. 

 

Legger ut bilder av alt fra hverdags,til negler, selfies og annet jeg måtte finne ut passer seg der :)

Disse vinrøde hærlighetene la jeg på mandag, skal skifte mine egne imorgen og skal gå for en lignende vri selv. heter Black Cherry Berry denne fargen, perfekt høstfarge ! Har dere noen anbefalinger om hvem man kan følge på instagram?

#instagram #følgmeg #followme #gelnails #gelenegler #gelish #glitter #blackcherryberry 

2 kommentarer

Henriette Celin

04.11.2015 kl.00:18

Så pene negler! kan godt følge deg på Insta (:

jeg heter btw @itshelly

<3

Linda

14.11.2015 kl.22:45

Den mobilen ønsker jeg også meg ;) Har iphone 5s nå.

Følger deg gjerne på insta jeg, jeg har lindahauk78 :)

Ha en fin lørdagskveld :)

Skriv en ny kommentar

Linn Veronica Blomvik

Linn Veronica Blomvik

30, Ålesund

30 år,student,mamma og skal finne ut hva livet handler om. Veien blir til mens man går. Ved kontakt : frublomvik@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits