Helgen som har gått

Hele helgen har flydd unna, nå er søndags kvelden her, barna sover og jeg gjør meg klar for en ny uke.  Igår var det åpen dag på brannstasjonen her på sula. Stor stas for store og små. Emilie fikk prøvd brannslangen og rebusløp. og både Kaja og Emilie fikk sitte i brannbil og spist kake. Etterpå tok vi turen på Devold-senteret her og jentene fikk ri på hest. Dette var Kaja`s første gang på hest men hun er en uredd jente og storkoste seg og ville mer, Emilie synes det var stas og være på hesteryggen igjen hun også.Idag har vi hatt en rolig dag, vi var på en trille tur i det noenlunde fine oppholdsværet her på Sunnmøre, å var på middag med en venninne og barna hennes. Nå skal jeg nyte resten av kvelden og forhåpentligvis lade opp batteriene til imorgen. har tannlegetime.. Klarer aldri og venne meg til å ligge i den tannlegestolen, uansett om jeg har jobbet som tannhelsesekretær tidligere. 

Det er høstferie neste uke, så jeg håper jeg får unna endel lekser og fremføringer og kommer meg litt frempå. Tiden flyr som student, jeg elsker det, men denne lekse tiden er fortsatt ikke alltid like lett å sette seg ned å få gjort unna. Ha en fin ny uke :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Veronica Blomvik

Linn Veronica Blomvik

30, Ålesund

30 år,student,mamma og skal finne ut hva livet handler om. Veien blir til mens man går. Ved kontakt : frublomvik@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits