Når dagene går i ett, å bloggingen blir glemt

Jøss, jeg ser nå at jeg snart ikke har blogget på en hel måned!! Jeg har nok ikke et uberspennende liv som mange andre har.

Men jeg kan jo fortelle litt hva vi har gjort på siste tiden, vi har hatt 2 års dagen til Kaja den 19 august :) , Jørgen kom hjem nå på torsdag denne uken og jeg begynte på skolen igjen denne uken. 

Helgen har gått med til bursdagselskap og avslapping innimellom slagene. Nå er kvelden kommet, barna er i seng etter fering med kaker fra morgen til kveld og mannen har stukket på "skattejakt" (les: metalldetektor) sammen med en kompis. 

Så da sitter jeg her og skulle vel strengt tatt ryddet ,men sofaen er for god i kveld! Så det blir nok å finne frem noe potetgull å en god film å nyte stillheten :) 

La et par fine negler her for litt siden jeg ville dele med dere, litt annet enn disse vanlig franske :) 

 

 


Det blir ikke hvitere enn dette, "korrekturlakkhvit" :) 


Disse ble franske med en liten vri, hjerter og noen diamanter :) 

 

Noen som har filmforslag til meg ikveld??

Jeg skal forresten se bølgen imorgen på kino, gleder meg villt! nesten umulig og få tak i billetter, alt er jo utsolgt på den kinoen jeg bruker i flere dager fremover!! Hørt at den er råbra!!

 

#nofilter #gelenegler #gele #whitenails #oppdatering #sidensist 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Veronica Blomvik

Linn Veronica Blomvik

30, Ålesund

30 år,student,mamma og skal finne ut hva livet handler om. Veien blir til mens man går. Ved kontakt : frublomvik@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits