Første dag alene som "gressenke"..

Idag reiste Jørgen på sjøen igjen, nå er det 4 uker til neste gang vi får ha han hjemme, Han går desverre glipp av endel denne mnd, blant annet begge bursdagene til døtrene sine som blir 2 og 5 i august og et bryllup vi var invitert i.

På lørdag skal Emilie feire bursdagen sin, å det blir kjempestas! gleder oss veldig til å feire vår kommende 5 åring!! :) 

Idag har jeg å jentene ikke gjort så alt for mye,vi startet dagen med frokost og trillet bort på butikken etterpå å fikk handlet inn litt småtterier som vi var tomme for. Kompis fikk lufta seg og det var jo faktisk deilig vær ute, ikke sol, men overskyet og lunt! 

barna fikk hoppa litt på trampolina når vi kom hjem og til Lunsj laget jeg Smoothie :)

"oppskrift" 

bananer, jordbær,skogsbærblanding, et lite beger yougurth og en god slant eplejuice- blend together and VOILA! :)

Nytes best ISKALD :) Ei snuppe som ble en smule trøtt , å komme inn  rutine etter ferie er ikke lett :) #leftovers , denne godsaken har jeg stående i kjøleskapet som jeg kan fråtse av. Forsåvidt er det godteposen fra sverige som blir fråtset av for øyeblikket , men smoothie er så godt når man vil ha noe friskt og godt! 

 

Nå er barna i seng og jeg skal prøve for 5 dag på rad og få sett filmen Fifty shades of grey på tv ikveld. Blir alltid utsatt, jeg elsker filmen og bøkene så jeg går inn i min egen lille verden med Mr Grey :D 

#alenetid :)

 

#gressenke #smoothietime #smoothie #hjemmelaget #godterompa #familie #kvalitetstid

2 kommentarer

Anette

29.07.2015 kl.21:38

åh, det såg godt ut!

Ha en riktig fin kveld <3

Linn Veronica Blomvik

29.07.2015 kl.21:40

Anette: Takk! :) Det var farlig godt også :) Ha en fin kveld du og :)

Skriv en ny kommentar

Linn Veronica Blomvik

Linn Veronica Blomvik

30, Ålesund

30 år,student,mamma og skal finne ut hva livet handler om. Veien blir til mens man går. Ved kontakt : frublomvik@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits